Registrer restauranten min
Hjelp
Hva
Hvor

Italiensk

Villa Paradiso Bergen

7,3/10
299
Øvre Ole Bulls plass 1, 5012 BergenVis kart

Gjennomsnittlig pris kr 300

Gratis kundeserviceUmiddelbar reservasjon

Foreta en reservasjon på TheFork for å tjene Yums og få eksklusive bonusrabatter
Denne restauranten følger de relevante sikkerhetstiltakene*:
1 meter mellom bordoppsett
*Denne informasjonen er erklært av restauranten
Se mer informasjon

Restaurantmeny

 • Gjennomsnittlig pris kr 300
Marinara
kr 136
Tomat, hvitløk og oregano
Margherita
kr 156
Tomatsaus, fersk mozzarella og basilikum
Primavera
kr 198
Fersk mozzarella, bakte tomater, squash, aubergine, basilikum, oliven, pecorino (fåreost) og pesto

Kostholdsalternativer

Brukerbilder

Glutenfri Pizza Crudo.
Pizza

Vurderinger og anmeldelser

7,3/10
basert på 299 anmeldelser
Det er bare brukere som har bestilt på plattformen eller i en bestillingsmodul fra TheFork-gruppen, og som har spist i denne restauranten, som kan gi en vurdering, med eller uten en anmeldelse. Den globale vurderingen er basert på alle vurderinger og anmeldelser, men bare de som er skrevet påNorsk, vises.
Matkvalitet :7,8/10
Service :6,6/10
Stemning :6,9/10
 1. John F.
  John F.
  • én anmeldelse
  8,5/10

  Veldig hyggelig betjening. Måtte vente en del på maten,men fikk beskjed om det i god tid. Litt ulempe med å gå ned til underetasjen fra 3.etasje for å gå på do. Ellers hadde vi bare gode ord for maten og spesielt betjening. Vil kommer igjen.

 2. Rikke B.
  Rikke B.
  • én anmeldelse
  5/10

  Jeg bestilte en pasta vongole, som desverre hadde masse sand i seg. Hvert bitt var med en knusende følelse i munnen. God smak, men svært dårlig matopplevelse

 3. Sara N.
  Sara N.
  • én anmeldelse
  5,5/10

  det tok veldig lang tid før noen servitører kom bort og tok bestilling. jeg tror vi ventet i ca 40 min, og servitørene kom kun bort når vi vinket på de, ikke på eget initiativ. det var veldig synd, fordi maten var utrolig god, men servicen var desverre dårlig

 4. Hilde v.
  Hilde v.
  • én anmeldelse
  4,5/10

  Dette var ingen spesiell opplevelse. Kelnerne var søte, urutinerte. Maten ikke spesiell opplevelse. Forretten kom samtidig med hovedretten, veldig rart. Kraftig lys i taket, litt ukoselig. Men fin musikk.

 5. Amalie S.
  Amalie S.
  • én anmeldelse
  4,5/10

  Fantastisk god glutenfri pizza. Hyggelig servitør. Ellers; Fikk ikke svar på forespørsel lagt ved med bestilling. Heller ikke svar når vi ankom restaurant. Lite koselig, mye støy og noe lang ventetid. Svært lite fornøyd med manageren. Manager ba oss om å gå hele 25 minutter før bordreservasjonen gikk ut, pga. kø. Vi ble ikke informert om dette tidsnok til at vi rakk og bestille dessert. Utrolig uprofesjonelt og skuffende.

 6. Sanja S.
  Sanja S.
  • én anmeldelse
  5/10

  Hadde store forventninger til Villa Paraiso, skulle markere min bursdag. De ansatte ønsket ikke velkommen. Bordet (som var forhåndsbestilt) var ikke klart til oss selv om vi kom kun 3 minutter før. En servitør sa at vi måtte vente på oppdekking, og det var ingen egnet plass for venting. Vi stod i veien for servitører og følte oss ille til mote. Det kom andre gjester etter oss, som også hadde bestilt bord. De ble plassert øyeblikkelig på det samme bordet som servitøren holdt på å gjøre klart for oss. Det var ingen kommunikasjon mellom de to servitørene og situasjonen virket noe kaotisk. Dumt at det var tomt for italiensk øl på en italiensk restaurant. Maten kom på border relativt raskt. Selv om det var mange servitører på jobb, det var ingen som kom bort og spurte om vi hadde det bra og om maten smakte. Hadde generelt inntrykk om at de ansatte var lite oppmerksom på gjestene. Maten var helt ok, men kommer nok ikke til å anbefale restaurant til andre.

 7. Leni Ravnøy E.
  Leni Ravnøy E.
  • én anmeldelse
  4,5/10

  Det flommer over av servitører, men ingen ser gjestene,eller har kontroll på jobben sin. Jeg hadde forhåndsbestilt bord, men ingen tenkte å vise oss bordet før en sa at vi skulle opp trappen og servitør ville møte oss der oppe. Der oppe måtte jeg lete fram en av de 4 servitørene som sto og så forvirret ut og si at vi var kommet og bordet funnet. Vi fikk klasket en qr-kode på bordet men fra det til vi oppnådde kontakt med servitør igjen, tok det 15-20 min, og da kom de ikke av seg selv... Forretter kom ikke samtidig og fra de ble bestilt til de sto på bordet, tok det nye 20 min. Det hadde vært helt greit om alt annet hadde vært sømløst. Men det var det langt fra. Dessuten 2 brett med ost og skinker tar virkelig ikke lang tid å legge opp. På detaljer på det brettet, kunne de godt ha tørket den lille melaninskålen med oliven utenpå. Det er lite delikat med den grålige saften fra oliven utenpå. Det er dessuten greit å få et lite fat til forretten uten å måtte be om det Varmmaten var lunken, men helt grei smak. Men jeg forventer å få bestikk før jeg får maten servert og ikke måtte be om å få noe å spise med. Jeg synes heller ikke biff bestikk er det beste å spise pasta med skjell med. Støynivået i lokalet var ekstremt og det gikk ikke å holde en normal samtale, men det er fine lokaler. Pr.i dag kan jeg ikke anbefale restauranten til noen.

 8. Laila B.
  Laila B.
  • én anmeldelse
  7,5/10

  Vennligst monter speil på toalettet slik at mennesker i liten til alminnelige høyde når opp til å se ansiktet! Ellers hyggelig interessante gjenstander fra Sicilia.

 9. Ragnhild O.
  Ragnhild O.
  • én anmeldelse
  6/10

  De glemte å legge inn matbestillingen vår slik at hovedretten ble kraftig forsinket. Da vi hadde spist opp maten, ble vi bedt om å gå før vi rakk å spise dessert fordi andre skulle ha bordet. Vi fikk ingen kompensasjon for en veldig amputert rastaurantopplevelse. Ellers var lokalene fine og pizzaen god.

 10. Harald H.
  Harald H.
  • én anmeldelse
  6/10

  Ny restaurant i Bergen med ordinær mat. Ikke et sted jeg kommer tilbake til. Det var ikke noe ekstra med maten som gjør stedet spesielt. Finnes flere andre og bedre restauranter i Bergen med samme mattilbud

 11. Mai A.
  Mai A.
  • én anmeldelse
  7/10

  Veldig fin og koselig restaurant. Jeg hadde høye forventninger, men pizzaen var god, men definitivt ikke best i byen. lite fyll på pizzaen, virket litt kjedelig. Litt lite utvalg på menyen.

 12. Mauricio D.
  Mauricio D.
  • én anmeldelse
  7,5/10

  Hyggelige ansatte, kul servitør. Maten var god, gikk for pizza, Parma og Crudo, veldig bra. Tiramisu til dessert, anbefales. Anbefaler bord på gateplan, 2. etg. var litt for mørkt og stille.

 13. Svein S.
  Svein S.
  • én anmeldelse
  3/10

  Måtte vente 1/2 time før vin på bordet. Mat etter 45 min. Linguine ble levert med skjell uten innmat. Tagliatelle med skinke ble servert uten skinke. Måtte ta tallerken ut og legge skinke på. Bord midt på gulv med servitører på alle sider

 14. Marie H.
  Marie H.
  • én anmeldelse
  7/10

  Bordet var ikke klart da vi kom, vi måtte vente på at de andre gjestene forlot bordet. Ingen drikkeservering, ingen spørsmål om vi ønsket noe mer

 15. Ole Ingvar L.
  Ole Ingvar L.
  • én anmeldelse
  6/10

  Fantastisk atmosfære og hyggelige betjening. Maten var sånn passe og burde bært langt bedre med tanke på prisen. Håper de retter opp i dette da stedet er veldig hyggelig.

 16. Erna M.
  Erna M.
  • én anmeldelse
  10/10

  Maten og service var topp. Hvis jeg skulle ønsket meg noe var det italiensk musikk som bakgrunnsmusikk og kanskje litt dekor som kunne være italiensk inspirert. Vi er vell alle nå underærnerte på syden opplevelser og for meg kunne dette høynet opplevelsen nå i koronatiden. Men totalt sett veldig bra restaurant og kan anbefales????

 17. Even N.
  Even N.
  • én anmeldelse
  7/10

  Servitør glemte å meddele at menyen måtte lastes ned på mobilen før vi purret menyen etter en stund. Den ene av oss fikk feil rett men vi var så sultne at vi lot det passere. Den andre fikk jord/grus i salaten som ikke var vasket ordentlig. Vi fikk en beklagelse fra servitøren men ingen tilbud om kompensasjon etc. Spiser daglig lunsj ute.

 18. Hanne G.
  Hanne G.
  • én anmeldelse
  5,5/10

  Veldig god mat, hyggelig lokale og spennende meny. Følte dessverre vi ble oversett av servitørene, og tok veldig lang tid før vi fikk hjelp, påfyll og regningen.

 19. Steffen G.
  Steffen G.
  • én anmeldelse
  4/10

  Nyåpnet restaurant med mange gjester, men uten kontroll på drift og service. Støyende og kaotisk, vi ventet mer enn 1 - en - time på en pizza. Maten var ok da den omsider kom, men på det tidspunktet var måltidet uansett ødelagt.

 20. Siren O.
  Siren O.
  • én anmeldelse
  6,5/10

  Det tok for lang tid før vi fikk bestille. Kelneren kom og hentet tallerkner nesten før vi alle var ferdig å spise. Maten smakte derimot utmerket.

Vis alle anmeldelser

Mer informasjon

Åpningstid

Mandag-onsdag12.00-21.00

torsdag-lørdag 1200-22.00

Søndag 13.00-21

Veibeskrivelse til restauranten

Øvre Ole Bulls plass 1, 5012, Bergen, Norge

Funksjoner

,

Tjenester

,

Restauranter nær Villa Paradiso Bergen

Italiensk

Bar Bellini

Bergen (Norway)

kr 300 gjennomsnittlig pris

Bergen

kr 455 gjennomsnittlig pris

MENU

Nabolaget

Wesselstuen

Resultat:8,9

Bergen

kr 327 gjennomsnittlig pris

Scandinavian

Bergen

Scandinavian

Café Norge

Resultat:7,9

Bergen

kr 595 gjennomsnittlig pris

Norsk

Pingvinen

Resultat:9,1

Bergen

kr 300 gjennomsnittlig pris

Scandinavian

Bergen

kr 1 190 gjennomsnittlig pris

Sjømat

Bergen

kr 250 gjennomsnittlig pris

Tradisjonell mat

Cafe Bergen

Resultat:8,5

Bergen

kr 250 gjennomsnittlig pris

Scandinavian

Bare Vestland

Resultat:8,5

Bergen

kr 423 gjennomsnittlig pris

Scandinavian

Altona

Resultat:9,4

Bergen

kr 541 gjennomsnittlig pris

Scandinavian

Matbaren

Resultat:7,5

Bergen

kr 578 gjennomsnittlig pris

Internasjonal

Roast Bergen

Resultat:9,3

Bergen

kr 500 gjennomsnittlig pris

Sjømat

Bar Amundsen

Resultat:8,7

Bergen

kr 499 gjennomsnittlig pris

Scandinavian

Kippers

Resultat:7,7

Bergen

kr 352 gjennomsnittlig pris

Internasjonal mat

Pakkhushallen

Resultat:9,6

Strusshamn

kr 300 gjennomsnittlig pris

Internasjonal mat

Strusshamn

kr 300 gjennomsnittlig pris

Internasjonal

Egon Sartor

Resultat:9,2

Straume

kr 450 gjennomsnittlig pris

Andre restauranter i Bergen som du kanskje vil like

Egon Kjøttbasaren

Resultat:8,9

Bergen

kr 285 gjennomsnittlig pris

Egon Bristol

Resultat:9,0

Bergen

kr 285 gjennomsnittlig pris

Fusion

Egon Åsane

Resultat:8,8

Bergen

kr 469 gjennomsnittlig pris

Populære byer på TheFork

 • Oslo
 • Trondheim
 • Kristiansand
 • Haugesund

Er du restauranteier?

Registrer restauranten din

Fortell oss mer om deg selv, så tar vi kontakt så snart som mulig

Allerede kunde

Logg på TheFork Manager og kontakt oss via nettprat.

Last ned appen vår

 • Last ned fra App Store
 • Skaff deg appen på Google Play
 • Om
 • Bonusprogram
 • Kontakt
 • Betingelser for bruk
 • Representerer du en restaurant?
 • Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler
 • Vanlige spørsmål
 • Ledige stillinger
 • Blogg
 • MICHELINGUIDE-partnerskap

© 2021 La Fourchette SAS – med enerett

Kampanjetilbudene er underlagt vilkårene på restaurantens side. Tilbud på alkoholholdige drikker er kun tilgjengelige for voksne. Alkoholmisbruk er farlig for helsen din. Drikk med måte.

Gratis kundeserviceUmiddelbar reservasjon