Tilbake

Meny for Sult Hvalstrand

à la carte

Forrett

CAESAR SALAT
kr 165

Caesar salad (Med stekte reker +50,-/Kylling 40,-)

VEGETARISK TRILOGI AV GULROT
kr 165

Vegetarian triology of carrot

HALE FRA NORSK EDELKREPS, HVIT TOMAT OG BRANDYGELÉ OG PERSILLEMAYO
kr 215

Crayfish, white tomato and brandygel and parsleymayo

FISK OG SKALLDYSRSUPPE MED DAGENS FANGST OG FERSKT BRØD
kr 205

Fish soup with the catch of today, served with fresh bread

Hovedrett

CONFITS ISHAVSRØYE PÅ HVITBØNNERCREME MED BOUILLABAISSE
kr 225

Char with beans and bouillanbaisse

STEKT FJORDØRRET MED BYGGRYN OG ASPARGES
kr 225

Trout with pearl barley and asparagus is

STUEDE KJAKE AV NORSK BIFF MED FERSK PEPERROT PÅ SMØRED POTETMOS OG STUEDE ROTFRUKTER
kr 235

Jaw and potetomash with horseradish and stewed root vegetables

YTTERØY KYLLING SOUS-VIDE MED FRUKTIG SØTPOTET OG SOMMERGRØNNSAKER
kr 235

Chicken breast with lemon conchiglie and seasonal vegetables

MILD VEGANSK CURRY MED STEKT TOFU, RISTET SESAMFRØ OG BASMATI RIS
kr 185

Vegan curry with fried tofu and sesame seeds

Dessert

ET UTVALG LOKALE OSTER MED FIKEN, DRUER OG HJEMMEBAKT FLATBRØD
kr 135

Cheese plate

MØRK-SJOKOLADETERTE MED PASJONSFRUKT OG CRUMBLE
kr 145

Dark-chockolate tart with passionfruit and crumble

ANANASPARFAIT MED KROKAN OG KARAMELLSAUS
kr 145

Pinaple parfait with roasted honeyglased nuts and caramelsaus

Kjøkkensjefens 3-retter

HALE FRA NORSK EDELKREPS, HVIT TOMAT OG BRANDYGELÉ OG PERSILLEMAYO
kr 215

Crayfish, white tomato and brandygel and parsleymayo

STUEDE KJAKE AV NORSK BIFF MED FERSK PEPERROT PÅ SMØRED POTETMOS OG STUEDE ROTFRUKTER
kr 235

Jaw from norwegian cattle and potetomash with horseradish and stewed root vegetables

ANANASPARFAIT MED KROKAN OG KARAMELLSAUS
kr 145

Pineapple parfait with roasted honeyglased nuts and caramelsauce

Drikke

Vinflaske
kr 300
Ett glass vin
kr 90
Prisene og rettene kan endres.
Disse prisene inkluderer ikke eventuelle tilbud.
Prisene som vises, inkluderer omsetningsavgift.