Tilbake

Meny for Riviera Restaurant

à la carte

FORRETTER

Fritto misto
kr 190

Frittert kveite, scampi og akkar ringer. Serveres med brød og aioli

Scampi souté
kr 180

Saftige scampi souté med olivenolje, persille og tomatsaus. Serveres med brød

Bruscheta
kr 170

Grillet ferskt brød toppet med ferske tomater, basilikum, hvitløk, extravirgin olivenolje, fersk mozzarella og Crudo di Parma (24 mnd)

Dampede blåskjell
kr 180

Ferske blåskjell dampet i hvitvinsaus, stangselleri, løk og smør.

Antipasto
kr 190

Fat med 4 slag spekemat: Crudo di parma 24 måneder, Trøffel salami, villsvin salami, spianata calabres

Dagens pasta
kr 210

Spør servitøren om dagens pasta.

HOVEDRETTER

Kremet fiskesuppe
kr 225

Kremet fiskesuppe laget på vår hjemmelagde fiskekraft med kveite, laks, reker, scampi og blåskjell. Vi bruker kun fersk fisk

Kveite med safransaus
kr 365

220 gr fersk kveite servert med safransaus, dagens grønnsaker og kokte poteter

Okse indrefilét
kr 350

200 gr fersk okse indrefilét servert med peppersaus, fløtegratinerte poteter og grønnsaker.

Lammecarré con salsa barolo
kr 365

Carré av lam, servert med barolosaus, toppet med syv urter, fløtegratinerte poteter og grønnsaker

Angus entrecoté
kr 430

250 gr enterecoté med steinsoppsaus, fløtegratinerte poteter og grønnsaker

DESSERT

Tiramisú
kr 110

Hjemmelaget italiensk kake laget med mascarponeost, savoiardi kjeks dyppet i kaffe og amaretto disaronno

Affogato al caffe
kr 95

En kule vaniljeis dyppet i espresso

Coppa fragola
kr 99

Friske jordbær og vaniljeis, med nypisket krem

Coppa primavera
kr 95

Mix av jordbær-, mango- og sitronsorbet

Coppa pistacchio
kr 95

2 kuler hjemmelaget pistasj is

Coppa ciocco cocco
kr 95

Blanding av sjokolade og kokos iskrem

Drikke

Vinflaske
kr 300
Ett glass vin
kr 90

Prisene og rettene kan endres.

Disse prisene inkluderer ikke eventuelle tilbud.

Prisene som vises, inkluderer omsetningsavgift.

Gratis kundeserviceUmiddelbar reservasjon