Tilbake

Anmeldelser for Nitty Gritty

8/10

Svært bra

basert på 7 anmeldelser
Bare kunder som har spist på restauranten etter å ha bestilt bord via TheFork, kan legge igjen en anmeldelse.
 1. Børge L.
  Børge L.
  • én anmeldelse
  10/10

  Nydelig mat, kjempegod service og fin plass. Anbefales

 2. Mariell H.
  Mariell H.
  • én anmeldelse
  9,5/10

  Kjempe fint lokale med en rustikk og flott stemning. Hyggelige ansatte og god mat. Bestillte And, den var helt nydelig og perfekt stekt. Potetene var noe tørr, eller var retten nydelig. Servitørene var veldig flinke å følge opp. Litt dårlig inntrykk at de står bak bardisk å er inne på facebook og andre sosiale medier i arbeidstiden. De kan også være litt flinkere å se gjesten når de ønsker å betale slik at man ikke trenger å gå bort å spørre om betaling. Alt i alt, flott restaurant, god mat og hyggelig atmosfære og ansatte. Kommer selvfølgelig tilbake, selv om det er litt å pirke på av forbedringer.

 3. Eirik F.
  Eirik F.
  • én anmeldelse
  10/10

  Veldig god mat, perfekte porsjoner. Behagelig plass å sitte og veldig god service. Fine priser.

 4. Johanna S.
  Johanna S.
  • én anmeldelse
  4,5/10

  det hele startet med en lite hyggelig velkomst - man forventer å bli ført til bordet, ikke bli pekt i retning av som står i baren og ikke kommer rundt og ønsker oss velkommen. Videre tok det tid før meny og servitør kom, vi fikk høre dagens retter, som i etterkant viste seg å ikke stemme, da andre gjester ble presentert e annen type fisk. Vi bestilte surdeigsbrød og smør, og hovedretter. Dette tok tid, og flere av skivene var svartsvidd, når vi påpekte dette svarte kelner «Ja.» og gikk. (riktignok ble det trekt fra regningen etterpå, men vi fikk altså ikke det vi bestilte.) Hovedrett kom, lammet som en av oss bestilte var ikke i nærheten av stekt, det var så rått at fargen var blå. Spør ikke servitøren om stekegrad, forventer man jo medium, ikke kald og rå. Kjøttet var ferdig tranchert, og vi fikk dermed de samme skivene, bare svitsjet i pannen som gjorde kjøttet ganske tørt. Forøvrig - jordskokk serveres UTEN skall, men vi fikk med, noe som ikke var behagelig. Hovedrett med gris var grei nok. Totalt sett en skuffende opplevelse. Vi har vært der tidligere hvor det har vært svært bra, og vi gledet oss til denne gangen, men det blir nok ikke flere besøk med det første.

 5. Bjørn Gunnar J.
  Bjørn Gunnar J.
  • én anmeldelse
  7,5/10

  Meget kult lokale, og hyggelig servering :-) Men burgeren vi spiste var rett og slett kjedelig. Lite tiltalende første inntrykk, og smaken var medium.

 6. Anni S.
  Anni S.
  • én anmeldelse
  8/10

  God mat og god service