Tilbake

Meny for Farris Bad

  • à la carte

à la carte

Starter

Einebærgravet laks - Røkt ferskost, radicchio, rips, ørretrogn
kr 169
Krydret roastbiff med sennep - Syltet sopp, bakt perleløk, pepperrotmajones
kr 179
Stekt kamskjell - Karamelisert blomkål purre
kr 245

Main Course

Dagens fangst - Reker, nepe, pastinakkpuré, sjøtang-smørsaus
kr 289
Brasert reinsdyrskank - Variasjon på beter, rødvinssaus, tyttebær
kr 345
Ytrefilet av storfe - Gulrot puré, grønnkål, ovnsbakt potet og soppsaus
kr 295

Dessert

Sjokolade cremoso - Vaniljeis, bærcoulis, bær
kr 159
Ristet gresskar med bourbonsirup - Tinved, pepperkake, sitrontimian, rosmarin
kr 139
Tiramisu
kr 149
Prisene og rettene kan endres.
Disse prisene inkluderer ikke eventuelle tilbud.
Prisene som vises, inkluderer omsetningsavgift.