Tilbake

Meny for Dr. Holms Restaurant

à la carte

Forretter

Blomkålsuppe med røkt laks og ramsløkvinagrette
kr 139
Gravlaks med amadinepotet, ruccola og sennepssaus
kr 165
Spekemat m/grønn oliven, tørkede tomater, rømme og flatbrød
kr 175

Hovedretter

Okse ytrefilet med bakt potet, sesongens grønnsaker og rødvinsaus
kr 289
Pannestekt torsk med ertepure, sesongens grønnsaker, potetmos, rømme med gressløk og ørret-rogn
kr 279
Linserisotto med stekte grønnsaker og koteletter av selleri
kr 199

Desserter

Sjokoladefondant med bringebærsorbet og ferske bær
kr 110
Multeparfait. Multekompott og ferske bær
kr 125

Drikke

Ett glass vin
kr 90

Prisene og rettene kan endres.

Disse prisene inkluderer ikke eventuelle tilbud.

Prisene som vises, inkluderer omsetningsavgift.

Gratis kundeserviceUmiddelbar reservasjon