Tilbake

Meny for Atlas Brasserie

  • à la carte

à la carte

Starter

Burrat med søtpotet, hasselnøtter & ruccula
kr 190
Tartar av hjort
kr 230

med røkt majones & løyrom

Hummer “Thermidor” casserole
kr 295

Main Course

Bakt skrei (MSC-sertifisert)
kr 295

med syltet selleri & gremolata saus

Byggrisotto
kr 239

med sesongens grønnsaker & Holtefjell XO

Indrefilet av okse med trøffel potetkrem, bakte beter, sopp & timiansjy
kr 445

med trøffel potetkrem, bakte beter, sopp & timiansjy

Dessert

Key lime pie
kr 145
Pavlova
kr 155

med tyttebær, sitronkrem & karamelli

Mørk sjokolademousse
kr 160

med lakris & pistasjis

Prisene og rettene kan endres.

Disse prisene inkluderer ikke eventuelle tilbud.

Prisene som vises, inkluderer omsetningsavgift.

Gratis kundeserviceUmiddelbar reservasjon